Poslovni transfer predsjednika RK Poreč

Saša Krajinović novi izvršni direktor branda Lošinj Hotels & Villas

0
Saša Krajinović
Saša Krajinović

Saša Krajinović, predsjednik Rukometnog kluba Poreč, odradio je još jedan transfer, ali ovog puta ne sportski, nego poslovni, a akter je on osobno.

Naime, ovaj istaknuti ugostiteljski profesionalac, poznat po svojoj istančanoj strateškoj viziji i iznimnim liderskim vještinama novi je izvršni direktor operacija renomiranog luksuznog branda Lošinj Hotels & Villas.

 

Saša Krajinović svoj put u ugostiteljstvu započeo je u Valamar Rivieri gdje se usavršavao kao F&B deputy manager, a kasnije i kao F&B manager u Maistri, nakon čega prelazi na poziciju direktora hotelskih operacija u Jadran d.d. u kojemu je pokazao izvrsno razumijevanje organizacijskog upravljanja, proračuna i upravljanja zalihama. Njegov doprinos bio je ključan u uspješnom pokretanju Grand Hotela View s 4 zvjezdice, čime je dokazao svoju stručnost u izradi jelovnika i razvoju strategije cijena.

Osim profesionalnih postignuća, Saša Krajinović odradio je i dodatno usavršavanje na Executive MBA studiju u Les Roches Crans Montana u Švicarskoj gdje je postao prvi Hrvat koji je završio ovaj prestižni program. Dobitnik je impresivnih priznanja struke, među kojima su nagrade za Najboljeg sommeliera Istre i Kvarnera 2016. te 3. mjesto na Državnom prvenstvu sommeliera te iste godine, a svoje dugogodišnje profesionalno znanje sada će usredotočiti na rast i razvoj prestižnog branda Lošinj Hotels & Villas.

Ovaj uspješni menadžer rođen je u Puli 1. prosinca 1989, a odrastao je i živi u Poreču. Osim za turizam, gotovo cijeli život vezan je uz RK Poreč i rukomet. Ljubav prema rukometu krenula je još u osnovnoj školi, a na nagovor Matije Rađakovića priključio se ekipi mini rukometa. Onaj tko mu je dodatno ojačao temelje te ljubavi je trener Miroslav Mataija koji je danas voditelj škole rukometa. Prošao je sve mlađe  dobne kategorije u klubu, branio za drugu momčad koja je osvojila treću hrvatsku ligu te bio dio prve ekipe u generaciji s kapetanom Rađakovićem i Mataijom. Nakon što ga je posao odvojio od sportskog terena ostao je veliki navijač i prijatelj kluba, a u prosincu 2022. preuzima mjesto predsjednika RK Poreča. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa