od ponedjeljka

Privremena regulacija prometa zbog radova na Fažanskoj. Ovo su obilazni pravci

0

U ponedjeljak,  7. listopada, počinje privremena regulacija prometa zbog zatvaranja Fažanske ceste od raskrižja sa Štinjanskom cestom pa sve do raskrižja s Ulicom Šurida kod skretanja za Hidrobazu, u sklopu radova na izgradnji sustava sanitarne odvodnje.

Ovi radovi dio su velikog infrastrukturnog projekta Aglomeracija Pula sjever, koji obuhvaća unapređenje komunalne infrastrukture na širem području. Prometnica će biti zatvorena u dužini od oko kilometra, a prva faza radova trebala bi trajati tri mjeseca.

Za trajanja radova organizirani su obilazni pravci i prometnice za stanovnike općine Fažana i okolice putem Galižanske ceste, kojom će vozači moći nastaviti dionicom E75 i Vodnjanskom cestom do Pule.

Kao drugi smjer obilaska, promet će biti omogućen i Puljskom cestom, uz nepromijenjenu dionicu sve do skretanja za hidrobazu u smjeru Pule. Obilazak djela Fažanske ceste koji se zatvara za promet preusmjerava se preko Ulice Šurida, Ulice Baližerka te Štinjanske ceste. Raskrižje Fažanske i Štinjanske ceste  ostaje otvoreno tijekom ove faze radova.

Vodovod Pula i nadležne službe apeliraju na sve sudionike u prometu da pokažu strpljenje tijekom izvođenja radova i da se pridržavaju postavljene privremene prometne regulacije. Pravilno praćenje uputa i signalizacije omogućit će da se promet odvija nesmetano i bez većih zastoja. Radovi na ovoj dionici će dugoročno doprinijeti poboljšanju kvalitete infrastrukture i osigurati pouzdaniji sustav odvodnje za sve stanovnike ovog područja, te se građani mole za razumijevanje tijekom trajanja radova.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa