suradnja herculanee i dnevnog centra za rehabilitaciju

Korisnici oslikali torbe, a sad uče kako posaditi stablo

0

Pulski parkovi dio su identiteta našega grada te nam svjedoče o njegovoj bogatoj povijesti. Tako u Mornaričkom parku hlad čine desetljetna drveća koje su austrougarski mornari donijeli sa svih strana svijeta. S ciljem odavanja počasti pulskim parkovima, korisnici pulskog Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda, uz vodstvo Vesne Šuput, oslikali su, a zatim u rujnu prošle godine i izložili radove pod nazivom "Pulski parkovi" u Galeriji Cvajner.

 

Izložbi su prisustvovali predstavnici Herculanee i kupili sliku korisnika Luke Grbina. Upravo su taj njegov rad tiskali na promotivne materijale koje su potom darovali poslovnim partnerima. Između ostalog, korisnici su oslikavali platnene torbe koje su izložene na štandu ove ustanove na EKO partyju u povodu obilježavanja 30. godišnjice Herculanee. S obzirom na velik interes za kupnju torbi, ideja je oslikavati ili tiskati veći broj torbi, što će biti još jedan mini projekt korisnika naše ustanove", najavljuje ravnateljica Dnevnog centra za rehabilitaciju Loretta Morosin. 

Podsjeća da su protekle veljače radnici Herculanee posjetili Dnevni centar, poklonili im dva stabla te ih zasadili, a korisnike su kratko podučili kako da o njima brinu. Herculanea i Dnevni centar nastavljaju suradnju te će se ponovno susresti ovog petka, kada će radnici Herculanee podučiti korisnike kako posaditi bilje u prilagođeni vrt ove ustanove u Buducinojoj 23. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa