humanitarna akcija

Otvorena aukcija za Valenta. Pogledate što se sve nudi

0

Službeno je otvorena aukcija u sklopu humanitarne akcije "Za Valenta od srca".

Aukciju je organizirao Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda iz Pule.

"Dragi prijatelji, uključite se u našu aukciju i licitirajte za ove atraktivne proizvode i usluge lokalnih obrta i tvrtki. Osim što će svaka vaša donacija biti vrijedan doprinos kvaliteti Valentove rehabilitacije, razveselit ćete sebe i svoje najmilije zaista simpatičnim, zabavnim i korisnim proizvodima", poručuju iz Dnevnog centra Veruda.

 

Pravila aukcije su sljedeća:

1. Aukcija traje od 21. svibnja u 20 do 28. svibnja u 20 sati.

2. Svaki artikl ima početnu ponudu izraženu u bodovima, svaki bod vrijedi 1 euro. Svaka sljedeća ponuda uvećava se za najmanje 1 bod od prethodne.

3. Zadnja najviša ponuda koja bude evidentirana 28. svibnja do 19,59 sati osvaja licitirani artikl. Po zatvaranju aukcije dobitnici će biti objavljeni u komentarima ispod svakog artikla (uvijek treba stisnuti opciju "svi komentari" kako bi se vidjele sve ponude).

4. Krajnji rok za uplatu je 4. lipnja (u protivnom se smatra da je ponuđač odustao te artikl ide sljedećem ponuđaču s najvišom ponudom). Uplata se vrši isključivo na transakcijski račun Udruge cerebralne paralize Istarske županije, IBAN: HR5923400091511274493 koji je otvoren za humanitarnu akciju kod Privredne banke Zagreb 

5. Predmeti se preuzimaju svakog radnog dana (od 8 do 15 sati) u prostoru Školskog odjela Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula (Tomasinijeva 19) i to od trenutka uplate, uz priloženu potvrdu o uplati, do 4. lipnja.

Podsjetimo, humanitarnu akciju "Za Valenta od srca" pokrenula je Udruga cerebralne paralize Istarske županije čiji je Valent član. Valent Hrvatin je mladi umjetnik i voditelj likovnih radionica koji je krajem siječnja pretrpio infarkt prednje spinalne arterije zbog kojeg je ostao gotovo potpuno paraliziran od vrata prema dolje. Sva sredstva prikupljena aukcijom bit će namijenjena pokrivanju troškova Valentove rehabilitacije i smještaja uz pratitelja u Poliklinici Glavić. (Istarski.hr)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa