Kršan

Pošta otvorena u zgradi koja oblikom podsjeća na istarski kažun

0

Poštanski ured 52232 Kršan je od 21. svibnja otvoren za korisnike usluga na novoj adresi: Kršan 35A, Kršan, u potpuno novom poslovnom prostoru. Radno vrijeme poštanskog ureda je od ponedjeljka do petka od 12:30 do 15:30, a korisnicima je na raspolaganju jedan univerzalni šalter.

Kao i prilikom preuređenja mnogih poštanskih ureda do sada, i u ovom se slučaju Hrvatska pošta vodila načelima kružnoga gospodarstva te su u okviru projekta i platforme Burza iskorišteni rabljeni elementi tehnološkog namještaja za opremanje poštanskog ureda čime su postignute uštede uz istodobnu brigu o okolišu. Posebnost uređenja te ujedno i izazov u dizajniranju unutrašnjosti je činjenica da se poslovni prostor nalazi u okruglom objektu. Naime, objekt svojim oblikom ima zadatak oponašati stil Istarskog kažuna, rekli su u Hrvatskoj pošti.

Kršanski načelnik Roman Carić nije krio zadovoljstvo što je ova 'priča' uspješno privedena kraju, te se zahvalio Upravi društva Hrvatske pošte d.d., izvršnom direktoru Musi, direktorici lokacije Percan, a naročito Domagoju Drmiću, voditelju Odjela za unaprjeđenje mreže poštanskih ureda.

"Velike zahvale upućujem i općinskoj upravi na uspješno realiziranom projektu, koji je trajao više od godinu dana. Hrvatska pošta ovim preseljenjem, dobila je, ne najljepšu ali svakako najinteresantniju i najoriginalniju poštu u Hrvatskoj a naši mještani još bolju i još kvalitetniju uslugu, u novom prostoru Također, ne manje važno, Boćarskom klubu Kršan, nakon 15 godina, vraćen je njihov prostor", rekao je Carić..

U nastavku objekta nalaze se dodatni društveni i poslovni prostori Općine Kršan, dvorana za sjednice općinskog vijeća i vanjski amfiteatar s ljetnom pozornicom.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa