industrijsko-obrtnička škola

U Puli održana Robotrka na prstenac (foto)

0

U Industrijsko-obrtničkoj školi u Puli održano je prvo natjecanje u okviru 11. izdanja Robotrke na prstenac.

Robotrka na prstenac je spoj tradicije i novih tehnologija i omogućava učenicima osnovne škole da se na zanimljiv i interesantan način kroz igru i zabavu, upoznaju sa robotikom i novim tehnologijama. Na natjecanju u Puli je sudjelovalo 48 natjecatelja raspoređenih u 16 ekipa iz Istre i Kvarnera i to iz Pule, Barbana, Krka, Medulina i Fažane.  

Na natjecanju su mentorima najuspješnijih ekipa dodijeljene plakete, a članovima ekipa su uručene medalje i priznanja za osvojena mjesta.

Nakon završetka natjecanja dvije ekipe su imale isti broj bodova 20,5 i dijelile su 1. i 2. mjesto. Dvije ekipe su imale isti broj bodova (18,5) te su dijelile 3. i 4. mjesto.

Ovo su rezultati:

1. Ekipa Gladijatori s pogođenih 20,5 bodova (pripetavanje 3,2,3,3,3), Društvo za robotiku Istra, Pula, mentor Dragan Pantić. Članovi ekipe: Lucijan Pavletić, Antonio Cinkopan i Jakov Cukon.

1. Ekipa Kriklca s pogođenih 20,5 bodova (pripetavanje 3,2,3,3,2), Društvo za robotiku Istra, Pula, mentor Dragan Pantić. Članovi ekipe: Manuel Pamić, Erik Steblaj i Mihael Vrhar.

2. Ekipa Arduino IIM s pogođenih 18,5 bodova (pripetavanje 3), Društvo za robotiku Istra, Pula, mentor Dragan Pantić. Članovi ekipe: Ivan Lipljan, Ian Prašina Beever i Maksim Pogorilić.

2. Ekipa Tri prvaka s pogođenih 18,5 bodova (pripetavanje 0), KIOK Krk, Krk, mentor Boris Bolšec. Članovi ekipe: Marin Marijanić, David Rimbaldo i Paola Marijanić. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa