HSU podržao Sinišu Žulića za gradonačelnika Buzeta

0
S tiskovne konferencije u Buzetu
S tiskovne konferencije u Buzetu

Koaliciji IDS – Zeleni u Buzetu pridružio se i Gradski odbor Hrvatske stranke umirovljenika, rekli su predstavnici gradske podružnice IDS-a Buzet na konferenciji za novinare održanoj 23. travnja.

„Ovaj savez je još jedna potvrda da je IDS spreman uključivati partnere u osmišljavanje gradskih projekata“, istaknuo je predsjednik IDS-a Buzet Stjepan Mraković, koji je izrazio zadovoljstvo što je HSU podržao kandidata za gradonačelnika Sinišu Žulića i njegovu zamjenicu Anu Pernić.

Žulić je također iznimno zadovoljan što je koalicija IDS – Zeleni „uspjela pronaći zajedničke točke interesa s HSU-om“.

„To je još jedan primjer kako je IDS u Buzetu spreman na suradnju sa svim partnerima kojima je cilj bolji razvoj našega grada“, kazao je Žulić te je dodao:

„Isto tako koaliciju s HSU-om smatram i kao potvrdu naših dosadašnjih dostignuća u području brige o starijim i nemoćnim osobama, što nam je naravno jedan od prioriteta i u narednom četverogodišnjem razdoblju“.

Predsjednica buzetskog ogranka HSU-a Zlatka Marzi izjavila je da, potpisivanjem ovog Sporazuma, “HSU započinje suradnju s najjačom strankom na Buzeštini u cilju stvaranja još boljih uvjeta života za starije ali i one mlađe stanovnike našega grada“.

Marzi je zaključila da gradski odbor HSU-a u Buzetu može doprinijeti kvaliteti života umirovljenika te da će podržati sve projekte „koji nose boljitak umirovljenicima, a putem našeg zastupnika u Saboru i dalje voditi brigu o njihovim pravima“.

Ovim sporazumom buzetski HSU će na zajedničkoj koalicijskoj listi za Gradsko vijeće Grada Buzeta imati jednog svog kandidata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa