Večeras premijera videospota Bruna Krajcara Oči srca

0
Bruno Krajcar
Bruno Krajcar

Večeras u 19 sati premijerno će se prikazati novi video spot Bruna Krajcara, „Oči srca“. TV premijeru možete pogledati na CMC televiziji, TV Istri i TV Novi.

Drugi singl istarskog skladatelja i kantautora Bruna Krajcara naslovna je pjesma s istoimenog albuma u izdanju Aquarius recordsa/Maratona.

Riječ je o baladi s jakim autorskim pečatom u stilu svjetskih kantautora vezanih uz klavir kao npr. Billy Joela ili Leonarda Cohena.

Živjeti život gledajući očima srca kako bi prepoznali svoju pravu ljubav glavna je poruka Krajcarove pjesme. Spot je snimljen u New Yorku i Puli.

Za američki dio spota zaslužan je producent Dennis Turcinovic koji je angažirao Sammya Silvera, vlasnika i direktora The Electric Elephant koji radi za poznate američke televizijske kuće kao ESPN i ABC.

Za svoje uratke nominiran je za nagradu EMMY (2010.,2011.,2012. ) a osvojio je 2002.,2003.,2005.,2006. i 2007. ).

Snimatelj u New Yorku bio je Marco Puglia koji je s Krajcarom surađivao i na spotu "Va Labine by night". U spotu na Manhattanu sudjeluje i Christina Turcinovic. Za snimanje kadrova snimljenih u Puli te montažu zaslužna je ekipa Lens Media u sastavu Dren Kastriote Sadikaj, Hrvoje Slebur, Doris Rabac i Lara Kozliček.

Album "Oči srca" potražite u Aquarius Music Shopovima (Branimir centar - Kneza Branimira 29, Varšavska 13, Maksimirska 16), na www.cedeterija.hr i ostalim boljim prodajnim mjestima!

Novi spot Bruna Krajcara moći ćete pogledati i na našem portalu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa