Na Sveučilištu u Puli prezentiran program Poduzetnički impuls 2013.

0
Prezentacija "Poduzetničkog impulsa"
Prezentacija "Poduzetničkog impulsa"

U prostorima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Odjela za ekonomiju i turizam „dr.Mijo Mirković”, 8. ožujka održana je prezentacija programa poticanja poduzetništva i obrta “Poduztenički impuls 2013.”.

Prezentaciju je organizirala Istarska razvojna agencija (IDA) u suradnji s Pulskim centrom za poduzetništvo, Istarskom županijom te Ministarstvom poduzetništva i obrta.

Predstavnice Ministarstva poduzetništva i obrta, Zdenka Lončar (pomoćnica ministra poduzetništva i obrta) te Jasminka Keser (načelnica Sektora za malo i srednje poduzetništvo) predstavile su aktualne javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava kako bi se istarskim poduzetnicima i obrtnicima, poduzetničkim  institucijama, jedinicama lokalne samouprave i ostalim potencijalnim korisnicima bespovratnih potpora omogućila što kvalitetnija priprema i podnošenje zahtjeva za ovogodišnje natječaje.

Na prezentaciji je sudjelovalo 104 sudionika iz privatnog i javnog sektora Istarske županije.

Više informacija  te detaljnije konzultacije vezane uz prijave na ovogodišnje natječaje MINPO-a moguće je dobiti svakim radnim danom od  8 do 16 sati u Istarskoj razvojnoj agenciji (www.ida.hr) .

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa