STOLNOTENISKA SUPERLIGA

Neočekivani porazi Puljana, a jasno je kako Vrsarankama predstoji teška borba

0
Aleks Krstevski (Foto: STK Pula)
Aleks Krstevski (Foto: STK Pula)

Stolnotenisači Pule upisali su dva neočekivana poraza na svom terenu u natjecanju Superlige ovoga vikenda. Usprkos bolesti koja je njihovog prvog reketa Alexandera Chena prikovala za krevet cijeli tjedan, očekivali su se povoljniji rezultati, no gosti iz Osijeka i Požege su ipak uspjeli slaviti. Chen je u prvom susretu protiv Vodovoda Osijek tijesno poražen od Zinke, a potom i u svom drugom meču od Lozušića. U tom susretu jedinu pobjedu donio je Aleks Krstevski svladavši Baneka. 

U susretu s Požegom Chen je uspio slaviti protiv Maglića, no Frane Runjić i Krstevski upisali su poraze za novi neuspjeh pulskih stolnotenisača.

 

Stolnotenisačice Pule bile su polovičnog uspjeha na gostovanjima u Zagrebu i Varaždinu. U subotu su minimalno poražene od zagrebačkog TIS-a s 3:2, da bi u nedjelju slavile protiv Varaždinki s istim rezultatom. U prvom susretu u Zagrebu dvije pobjede Klare Cakol nisu bile dovoljne da bi se svladalo kvalitetnog protivnika. Mirna Tomić i Tamara Ramić uspjele su odvući svoje susrete s Gučin, odnosno Jazbec do petog seta no minimalno slavlje domaćih od 11:9 bilo je dovoljno za ukupnu pobjedu.

U Varaždinu se Klari Cakol u pobjedama pridružila i Tamara Ramić pobjedom nad Gojković te su Puljanke slavile s ukupnim rezultatom 3:2.

Kako će ovo biti teška sezona za stolnotenisačice Vrsara pokazala su i ova dva kola ženske Superlige. Uvjerljivo su poražene u Zagrebu i Varaždinu s 3:0, pa je već sada sigurno kako će trebati čekati povratak nakon ozljeda svoja prva dva rekreta Mance Fajmut i Sene Smailji za bolji rezultat u ovoj sezoni.


 

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa