Đankarlo Milokanović kandidat IDS-a za načelnika Funtane

0
Đankalo Milokanović , IDS-ov kandidat za načelnika Općine Funtana
Đankalo Milokanović , IDS-ov kandidat za načelnika Općine Funtana

Đankarlo Milokanović, 39-godišnji magistar ekonomije, bit će kandidat IDS-a za načelnika Općine Funtana. Naime, na danas održanoj konferenciji za novinare, Milokanovića je predstavio županijski vijećnik i član proširenog predsjedništva funtanjanskog IDS-a Marin Grgeta, istaknuvši kako je Đankarlo Milokanović po svojim kvalifikacijama i iskustvu spreman biti predvodnikom promjena koje su Funtani nasušno potrebne.

Milokanović obnaša dužnost predsjednika Podružnice IDS-a Funtane, a od osnivanja Općine Funtana vijećnik je u Općinskom vijeću. Govori četiri strana jezika, a trenutno polazi poslijediplomski studij „Europske integracije, regionalni i lokalni ekonomski razvoj“ na sveučilištu u Puli. Svojevremeno je nagrađen kao najbolji student menadžmenta u svojoj generaciji.

Grgeta i Milokanović
Grgeta i Milokanović
Milokanović je zahvalio svojim stranačkim kolegama na ukazanom povjerenju i velikoj odgovornosti. Naglasio je kako želi biti načelnikom svih građana Funtane, kojoj je napokon potrebno jedinstvo i predan rad na napretku mjesta i dobrobiti njezinih građana. Namjerava se usredotočiti na konkretne probleme i projekte i ne želi se baviti podmetanjima i politikanstvom. Njegova će kampanja biti pozitivna i afirmativna. Istaknuo je kako je Funtana mala te kako mora koristiti sve resurse koje ima, uključujući i one ljudske, bez obzira na kojem se dijelu političkog spektra nalaze.

Općina Funtana je u proteklih šest godina stagnirala, i uvjeren je da Funtana može i mora puno bolje, te da je ekipa mladih, obrazovanih, poštenih i sposobnih ljudi kojoj stoji na čela sposobna te promjene provesti.

U Općini Funtana je od njezinog osnivanja napravljeno premalo, a izrazio je nadu da će se neki najavljeni, hvalevrijedni projekti poput dječjeg vrtića i poticane stanogradnje početi realizirati, te da će te, kao i druge dobre projekte svakako prigrliti i nastaviti ako mu građani povjere vođenje Funtane. Program IDS-a za predstojeće izbore je u pripremi, a Milokanović je pozvao sve zainteresirane građane da se jave sa svojim prijedlozima, budući da građani najbolje znaju koji su njihovi problemi i prioriteti. Pozvao je da ga osobno kontaktiraju, a prijedloge mogu slati i na e-mail ids.funtana@gmail.com ili putem Facebooka.

U programu će svakako biti naglasak na nizu većih i manjih projekata koji će doprinijeti rastu komunalnog standarda Funtane kao poglavito turističkog mjesta, stvaranju pretpostavki za otvaranje novih radnih mjesta, zadržavanje i daljnji rast visokih standarda u obrazovanju, socijalnoj skrbi, kulturi i sportu te stvaranje javnih sadržaja kojih Općina Funtana ima premalo, a koji priliče jednom općinskom središtu. Zaključio je kako Funtana definitivno može bolje, da on i njegova ekipa žele i znaju kako to ostvariti, te je uvjeren da će i građani Funtane to znati prepoznati i ukazati mu povjerenje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa