Ladonja podržava Damira Kajina

0
Damir Kajin
Damir Kajin

Ladonja podržava posljednje javne istupe Damira Kajina, koji razotkriva način vladanja istarskog župana Ivana Jakovčića i IDS-a, stoji u priopćenju Ladonje.

“U svojim izjavama gospodin Kajin potvrđuje upravo ono na što Ladonja ukazuje već nekoliko godina, a to je da Istra samo deklarativno živi demokraciju. Nakon dvadeset godina vladavine IDS-a imamo političare na vlasti koji su je privatizirali, a od  politike napravili visoko profitabilan privatan biznis, zaboravljajući na svoje birače i javni interes koji bi trebao biti iznad svega.

Ladonja će podržavati sve one koji rade na  razotkrivanju i promoviranju istine, poput posljednjih istupa Damira Kajina, ne zbog toga što smatra da je on taj koji će donijeti promjene u Istri, već smatramo da bi bilo kakva promjena, koja bi prekinula IDS-ovu vladavinu straha i jednoumlja, bila dobrodošla i korisna za građane. Uostalom, upravo su se građani okupljeni pod krošnjom Ladonje suprotstavili nedemokratskom i netransparentnom radu IDS-a i njegovih čelnika, na lokalnim izborima 2009. godine.

Drago nam je da su se i osobe poput Damira Kajina, koji je do jučer bio u IDS-u, aktivirale i počele zagovarati ono što Ladonja od samog početka promovira.

Vijećnici Ladonje i naši članovi i dalje će predlagati i nuditi rješenja za niz problema s kojima se Istrijani susreću i nećemo nikad prihvatiti sustav u kojem postoje građani prvog i drugog reda”, stoji u priopćenju Ladonje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa