'KRALJEVSKA' ETAPA CRO RACEA

Biciklistička karavana danas stiže u Istru, pogledajte gdje će biti otežan i zatvoren promet

0
Biciklisti na ovogodišnjoj utrci kroz Hrvatsku (foto: CRO Race)
Biciklisti na ovogodišnjoj utrci kroz Hrvatsku (foto: CRO Race)

Poznata međunarodna biciklistička utrka ‘CRO Race’ stigle je i do svoje četvrte dionice, a ona će danas proći i istarskim cestama. Etapa kreće s Krka u 12 sati te se kreće cestama Primorsko-goranske županije do Rijeke i Kastva.  Iza 15 sati preko Poklona biciklisti će prijeći Učku da bi potom preko Vranje, Kršana i Nedešćine, nakon 160,5 kilometara vožnje stigla u Labin oko 16 sati.

Valja istaknuti kako će uspon Aldo Negri u Labinu 4. listopada za sav promet biti zatvoren u periodu od 13:00 – 20:00 sati, odnosno do prolaska posljednjeg natjecatelja, zbog prolaska i organizacije cilja koji smješten na labinskom Titovom trgu. 

U petak 4. listopada od 15:30 do 17:30, u potpunosti se zatvara za prometovanje dionica ceste: Industrijska zona Vinež – rotor 1. MAJ, - Vinež – Opskrbni centar – Spar – Pulska ulica – rotor Kapelica – rotor OŠ Matije Vlačića – uspon Aldo Negri – Kranjci – Salakovci – Kapelica. U navedenom vremenskom razdoblju krug rotor Kapelica – rotor OŠ Matije Vlačića – uspon Aldo Negri – Kranjci – Salakovci – Kapelica bit će zatvoren za sav promet, odnosno bit će onemogućen ulaz i izlaz vozilima iz tog područja, bez iznimaka za stanare

Zbog specifičnosti lokacija održavanja cilja četvrte etape u Starom gradu i ne stvaranja prometnih gužvi, mole se svi posjetitelji da koriste parkirna mjesta u Podlabinu.

 

iz HAK-a javljaju kako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem neposredno prije nailaska i prolaska biciklista. Promet koji se odvija dionicama u smjeru kretanja biciklista bit će usporen, vozit će se između 40 i 50 km/h. Cijelu dionicu osigurava prometna policija te neće biti moguće pretjecanje, a zbog usporenog prometa bit će kašnjenja na autobusnim linijama koje prometuju tim dionicama.

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa