Uz glazbu, napuhance, nagradne igre i popuste

U Labinu otvoren Retail Park! Pogledajte galeriju fotografija

2
Na otvorenju je bio i gradonačelnik Valter Glavičić kojem je uručen ček za infrastrukturu
Na otvorenju je bio i gradonačelnik Valter Glavičić kojem je uručen ček za infrastrukturu

Uz glazbu, napuhance, nagradne igre i popuste 22. kolovoza otvoren je Retail Park Labin, u kojemu se nalaze prodavaonice Tedija, Pepcoa, Bipe, Muellera i Biosthetique. Na otvorenju je bio i gradonačelnik Labina Valter Glavičić kojemu su predstavnici Retail Parka uručili ček na 20 tisuća eura za uređenje infrastrukture.

 

Radi se o prilazu skladištima iz Ulice E. Stembergera, a gdje se nalaze i Prima, De Conte Trgovina te neke obiteljske kuće.

Kao i na drugim otvorenjima sličnih objekata, Labinjani su u velikom broju došli potrošiti koji euro na kozmetiku i kućanske predmete, a što je glavni asortiman tih tvrtki.

Prema podacima iz sudskog registra, tvrtka Retail Park Labin za poslovanje nekretninama ima temeljni kapital od 1,7 milijuna eura, osnivač je tvrtka Retail Park Hrvatska, a osobe ovlaštene za zastupanje su Nikola Palić i Željko Lukač.

Kako smo pisali ovdje, tvrtka Retail Park Hrvatska otkupila je zemljište od Rade Končara Zagreb 2022. godine i osnovala tvrtku Retail Park Labin. Izgradila je i trgovačke centre u Županji i Rovinju. Prostori se iznajmljuju drugim tvrtkama, najčešće poznatim brendovima. (Tekst i foto: Kristian Stepčić Reisman)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa