uoči SuperSporta Hrvatska

Novi travnjak na 'Drosini' samo što nije

0

Postavljanje novog travnjaka na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" pri kraju je te će stadion spremno dočekati predstojeću SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu.

Zamjena travnjaka započela je krajem lipnja 2024., a radove izvodi Maxmar Grupa, izabrana nakon javnog prikupljanja ponuda. Za poslove stručnog nadzora zadužena je pulska tvrtka Via ing u suradnji s konzultantima za ovu vrstu specifičnih radova, javljaju iz Grada Pule.

 

Zamijenjena je ograda, demontiran ekran i postavljen novi semafor, a početkom ovog tjedna počelo je i postavljanje novog travnjaka.

Gradsko vijeće Pule je na sjednici održanoj 28. svibnja 2024. godine donijelo odluku o dodjeli financijskih sredstava trgovačkom društvu Pula usluge i upravljanje, nakon čega je počea zamjena semafora i dotrajalog travnjaka.  

Grad  je, kažu u tamošnjoj upravi, prepoznao važnost ulaganja i obnavljanja sportske infrastrukture te je upravo stoga osigurao 300 tisuća eura za sve radove, stručni nadzor i troškove odlaganja viškova materijala. Podsjećaju da je lani zamijenjen umjetni travnjak na pomoćnom stadionu 'Drosine', dok je na SRC-u Veruda zamijenjena atletska staza. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa