Sjajna sportska vijest

Najbolja hrvatska kuglačica Nataša Ravnić osvojila svjetsko srebro

0

Sjajana sporska vijest upravo je stigla iz slovačkog mjesta Brezno u kojem je danas završeno deveto Svjetsko pojedinačno prvenstvo u klasičnom kuglanju. Najbolja hrvatska kuglačica Nataša Ravnić, članica ŽKK Istra iz Poreča, osvojila je danas srebrnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji nakon što je u finalu bolja od nje bila Čehinja Natalia Binova. 

 

“Cilj dolaska u Slovačku bio mi je osvajanje medalje i naravno da bih bila najsretnija sa zlatom, no nije uvijek moguće kockice posložiti baš onako kako si čovjek zamisli. Jako je tu puno nastupa u malo dana i ako se slučajem desi, kao što se stvarno desilo, da se zdravstveno ne poprati sve kako treba, onda igraš na volju, na upornost, iskustvo i sve ono nešto što uspiješ iščupati iz sebe u tom stanju koje nije savršeno. Zato je najvažnije u čitavoj ovoj priči da sam i danas u finalu dala sve od sebe, a ono je završilo upravo onako kako je trebalo i završiti jer je Binova definitivno bila u boljem fizičkom stanju i zasluženo pobijedila. Čestitam joj na tome i veselim se novim ogledima jer bit će još prvenstava”, kazala je u izjavi za naš portal viceprvakinja svijeta. 

Nataša je u polufinalu bila bolja od bolja od najbolje austrijske kuglačice Julie Huber s 3:1 u setovima, da bi je Binova u finalu istim rezultatom porazila. Ovim srebrom Nataša Ravnić upotpunila je kolekciju odličja s najvećeg svjetskog kuglačkog ogleda s obzirom da u svojoj riznici već ima zlato koje je u tandemu mixu s Hrvojem Marinovićem osvojila na prvenstvu održanom u estonskom gradu Elva, dok je kao kapetanica ekipe predvodila reprezentaciju Hrvatske do naslova ekipnih prvakinja svijeta na prvenstvu održanom prošle godine u Varaždinu. (M. P.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa