pulski gradonačelnik pohvalio se nogometnim igralištem

'Teren će na otvorenju biti pun djece i to je poruka!'

0
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić na svom Facebooku pohvalio se uznapredovalim radovima na nogometnom igralištu na Valkanama.

 

"Novi kutak za sport i djecu! Teren na Valkanama kreće u završnu fazu. Danas je montiran travnjak, a prije nekoliko dana i svlačionice, a šuma je ostala. Staza koju smo napravili, predivan je ulaz prema terenu. Posao je ovo koji je trajao gotovo 3 godine, koliko sam i gradonačelnik, od početka mandata.

Puno žuči i laži proliveno je na ovu temu, ali meni je to bila punionica i motivacija da ne odustanem od ovog plemenitog projekta i zato hvala svima na potpori! Teren će na otvorenju biti pun djece i to je poruka! 
Govorilo se na skupu u Domu sportova da je ovo lakmus papir za hotel, lagalo se na svim poljima, od pogodovanja do nemogućih misija.

Lagalo se i plašilo ljude za travnjak, lagalo se i plašilo za Fratarski, lagalo se i plašilo za Bunarinu, lagalo se i plašilo za Lungomare, lagalo se i plašilo za vrtiće, lagalo se i plašilo da nećemo imati dovoljno vozača autobusa, lagalo se i plašilo da ljudi bježe iz gradske uprave. Vidimo se na otvorenju 20. 5. u 17 sati! Neka bude radost", objavio je Zoričić. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa