izbori za europarlament

Akcija za promjene iz Šibenika podržala Valtera Flega

0
Valter Flego i Marko Jelić
Valter Flego i Marko Jelić

„Valter Flego ima konkretne rezultate iza svog prvog mandata u Europskom parlamentu. Ne bavi se polarizacijom političke scene, već konkretnim projektima. Akcija za promjene podržava Flega za ponovni ulazak u Europski parlament, i ja se zaista nadam da će i naši sugrađani prepoznati kvalitetu i važnost njegovih politika i ostvarenih rezultata. Želimo li mijenjati stanje u državi, ali i u Europskoj uniji, moramo 9. lipnja birati predstavnike koji su to sposobni činiti“, istaknuo je supredsjednik Akcije za promjene (AP) i župan Šibensko-kninske županije Marko Jelić na današnjoj konferenciji za novinare u Šibeniku.

 

Nositelj liste broj 9, kandidat broj 1 Valter Flego zahvalio se Jeliću na snažnoj podršci za izbore za Europski parlament.

- Lista broj 9 okuplja jednu građansku, centrističku, liberalnu Hrvatsku, koja je brana svakoj vrsti ekstremizma i populizma te se kao i do sada, u Europskom parlamentu želimo baviti konkretnim stvarima i ostvarivati velike rezultate. Najiskrenije hvala županu Jeliću i Akciji za promjene što su to prepoznali, naglasio je Flego te dodao:

- Ovaj dio Meditarana postat će ulazna vrata za nove europske prometnice, puno će se stvari obnoviti i realizirati europskim novcem. Sretan sam što su moji napori u Briselu donijeli puno dobroga za cijelu Hrvatsku. Zato radim na održavanju dobrih odnosa s drugim županijama i županima, kako bismo njihove ideje i projekte koji se mogu realizirati europskim novcem uklopili u europski proračun i u narednim godinama osigurali još europskog novca.

Jelić je istaknuo da se „najveća poslovna zona u Dalmaciji nalazi upravo u Šibensko-kninskoj županiji“.

- Prometni koridori na kojima je zastupnik Flego sustavno radio 5 godina dodatno će potaknuti razvoj naših poslovnih zona, ali i Dalmatinske zagore i naših otoka. Želim da budemo konkurenti, da se razvijamo i pametno koristimo europski  novac i zato podržavamo zastupnika Valtera Flega. On je u jasno artikulirao priču prometnog povezivanja, kao i priču digitalnog povezivanja, sve što je nama u našoj županiji izuzetno važno, zaključio je Jelić.

Podsjetimo, Flego je prošloga tjedna dobio podršku i Dubrovačke stranke-DUSTRA. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa