lazanjamania

Večeras u Puli Eurosong se gleda na više lokacija. Interes je ogroman

0
Eurosong će se gledati i na golemoj televiziji u Kinemi
Eurosong će se gledati i na golemoj televiziji u Kinemi

Eurosong smo svi navikli gledati doma s obitelji iz svojih kauča i fotelja, ali čini se da se i ta duboko ukorijenjena tradicija donekle mijenja. 

Sve je češće "javno gledanje" negdje vani, u kafićima i restoranima, čak i na trgovima, kao da je nogometna utakmica.

Hrvatska i Istra ove godine imaju dodatni razlog za izlazak negdje na javni prijenos, a to je naravno taj što je Baby Lasagna po mišljenju kladionica glavni favorit za pobjedu, i to sa čak 43 posto šanse, ispred Izraela koji je na 20 posto. 

 

U njegovom Umagu prijenos će biti na Trgu 1. svibnja, s početkom u 20 sati. Bit će tamo i DJ koji će zagrijavati atmosferu već od 20 sati (Eurosong počinje u 21).

Još jedno mjesto Baby Lasagne je Kaštelir, gdje on trenutačno živi. I oni organiziraju zajedničko gledanje, ispred sportske dvorane.

U Puli se pak Lasagna može večeras pratiti na više lokacija. Vjerojatno najatraktivnije su one s velikim ekranima, a to su Kinema i Kino Valli.

U nedavno otvorenom lokalu nedaleko Arene, kako saznajemo, imaju preko 150 rezervacija. To ne treba čuditi jer Kinema raspolaže golemom televizijom preko cijelog zida, dimenzija oko 7 x 4 metra. 

Dobro popunjeno će biti i Kino Valli, gdje je ulaz na prijenos besplatan, ali je potrebno ranije doći po svoju ulaznicu. Ulaznice se podižu na blagajni, a još jučer je bilo popunjeno preko pola sjedalica. 

Oni mladi, studenti, organizirali su prijenos na Studentskom trgu, a program počinje u 20 sati. 

"Kako bismo dodatno ojačali atmosferu, pozivamo vas da dođete odjeveni u boje zemlje za koju navijate. Neka Studentski trg zasja raznolikošću boja i zvukova dok podržavamo naše favorite u ovom glazbenom spektaklu", poručili su iz pulskog Studentskog zbora. 

Prijenosi će se održavati, naravno, i u brojnim kafićima, primjerice Uliksu, gdje će nastupiti i DJ Sosa. Opcija, dakle, ne nedostaje. (I. B.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa