Pazinski košarkaši osvojili turnir u Belišću

0
U Belišću su nastupali pazinski košarkaši
U Belišću su nastupali pazinski košarkaši

Odličan košarkaški vikend završen je u Belišću odigravanjem završnog dana turnira za mlađe kadete. Pred popunjenom dvoranom, pobjedu na turniru odnijeli su dječaci iz Pazina koji su zanimljivoj utakmici bili bolji od pazinske ekipe rezultatom 39:44. Ekipa iz Pazina bolje je otvorila utakmicu, dok se pazinska ekipa još malo “tražila” i tako dozvolila gostima da se odlijepe na veću prednost. Drugo poluvrijeme domaći trener Koprivnjak svoje je dečke postavio u zonsku obranu, koja je funkcionirala odlično i u samo pet - šest minuta pazinska se ekipa iz minusa primakla na minimalan zaostatak, da bi se u zadnjoj četvrtini naši dečki još više potrudili i potpuno primakli gostima.

No tada kao da su izgubili snagu, što su gosti iskoristili i sa nekoliko šuteva i presječenih lopti odnijeli pobjedu i naslov najbolje ekipe na turniru. Domaćim dečkima ostala je tako utjeha u drugom mjestu, iako i da su pobijedili bilo bi potpuno zasluženo jer su se odlično borili,što je odličan rezultat za ove mlade dečke trenera Maria Koprivnjaka i poticaj za daljnje treniranje. U utakmici za treće mjesto ekipa Voštarnice bila je bolja od Vinkovaca 38:18, dok je peto mjesto osvojila ekipa Sonik Puntamike pobjedom protiv Borova 32:21. Nagrade najuspješnijima podijelio je predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća, Branko Kaptalan.

Bio je ovo 19. uzastopni turnir povodom dana grada Belišća. Samim pogledom na ekipe koje su nastupile na ovom turniru dolazimo do zaključka da su sklopljena neka nova prijateljstva, počevši od dječaka koji su imali priliku družiti se sa svojim vršnjacima iz drugih dijelova naše zemlje, a i do onih novih poznanstava između samih klubova, što će rezultirati i odlaskom novih generacija na turnire u te gradove, što se i neformalno dogovorilo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa