Elvis Ciceran kandidat IDS-HSS-a za načelnika Općine Barban

0
S predstavljanja zajedničkog kandidata za načelnika Barbana
S predstavljanja zajedničkog kandidata za načelnika Barbana

 „Osjećajući punu odgovornost za rast i razvoj Općine, IDS Barbanštine djelovao je konstruktivno te se nije bavio sitničarijama i politikantstvom kako bi na taj način prikupljali političke bodove“, izjavio je predsjednik Općinske podružnice IDS-a Barban Nenad Radola na predstavljanju zajedničkog kandidata IDS-a i HSS-a na predstojećim lokalnim izborima, održanom 18. travnja.

Zajednički kandidat koalicije IDS-HSS za načelnika Općine Barban je Elvis Ciceran, a njegova zamjenica je Sanja Koroman. Predsjednik Općinske podružnice IDS-a Barban, Nenad Radola istaknuo je da IDS u Barbanu ima jasan program i ciljeve te da svojim angažmanom želi pomoći razvitku Općine.

„U tom smislu pozivamo Barbanke i Barbance da se aktivno uključe u općinski rad jer se mi zalažemo za otvoreniju i transparentnu Općinu“,  naglasio je Radola te dodao kako u IDS-u podržavaju osnivanje barbanskog HSS-a u kojem vide pozitivnu konkurenciju i pozitivnog partnera.

„Preuzet ćemo odgovornost da sve ideje i prijedlozi budu javno razmatrani i vrednovani“, zaključio je Radola pozivajući sve Barbanke i Barbance da se u što većem broju odazovu na izbore.  Elvis Ciceran istaknuo je kako im je želja aktivno uključiti svakog stanovnika Barbanštine u vođenje Općine. „Poznate su nam potrebe stanovnika Barbaštine jer smo i mi dio zajednice koja ima potencijala, ali ga treba iskoristiti“, poručio je Ciceran, koji smatra da su upravo ideje, mladi i puno rada put ka uspjehu, a taj uspjeh, kako je kazao,  bit će na zadovoljstvo svih stanovnika i njegovih budućih suradnika.

Kandidatkinja za zamjenicu načelnika Sanja Koroman, koja ujedno obnaša i funkciju predsjednice županijske Organizacije mladih HSS-a, navela je da je cilj angažirati mlade ljude koji žele svoje znanje i volju staviti u funkciju razvoja sredina iz kojih dolaze. „Osobno sam osjetila potrebu za promjenama u Općini i odlučila se kandidirati na mjesto zamjenika načelnika jer smatram da se promjene ne čekaju, već stvaraju“, zaključila je Koroman.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa