Istarska stranka umirovljenika podržala Flega i Miletića: ISU i IDS imaju slične vizije o životu umirovljenika

0
Miletić: Zajedno možemo učiniti Pulu još ljepšim mjestom za življenje
Miletić: Zajedno možemo učiniti Pulu još ljepšim mjestom za življenje

Istarska stranka umirovljenika na razini Županije podržava kandidata za istarskog župana Valtera Flega, a na razini Grada Pule ISU podržava kandidata Borisa Miletića, izjavila je predsjednica Gradske organizacije Istarske stranke umirovljenika Pula Zorka Lončar, 18. travnja, prilikom potpisivanja Sporazuma o podršci i suradnji za Grad Pulu na predstojećim lokalnim izborima.

Kandidat za gradonačelnika Pule Boris Miletić, kao zajednički kandidat IDS-a, HNS-a, Zelenih i BDSH-a, zahvalio se na podršci Istarskoj stranci umirovljenika. "Ova obitelj se širi, uz potporu i drugih udruga umirovljenika te predstavnika nacionalnih manjina", kazao je Miletić. "Kada govorimo o umirovljeničkoj populaciji u Puli, onda mogu reći da smo sigurno prvi Grad u Hrvatskoj koji je otvorio čitaonicu Kluba umirovljenika, i kao takvi postali primjer drugim gradovima", istaknuo je Miletić. Gradonačelnik Pule smatra da se može više, ali „analizom drugih socijalnih programa u Hrvatskoj može se reći da Grad Pula doista ima kvalitetan socijalni program“.

"Socijalni program koji nudimo je sigurno među najboljima, kao što je sigurno da ima prostora za poboljšanja, i upravo je ova kompatibilnost naših programa ta koja nas je stavila zajedno kako bi zajedničkim snagama zatražili povjerenje naših sugrađana i nastavili projekte koje smo već započeli", naglasio je Miletić. "Zajedno možemo učiniti Pulu još ljepšim mjestom za življenje", zaključio je kandidat koalicije IDS-HNS-Zeleni-BDSH-ISU Boris Miletić.

Predsjednica gradske organizacije Istarske stranke umirovljenika Pula Zorka Lončar kazala je da „ISU i IDS imaju slične programe i vizije o kvalitetnijem životu umirovljenika“.

"ISU će poticati izgrađivanje takvih odnosa u Gradu Puli da se vodi briga o svim oblicima zaštite prava umirovljenika i realizaciji projekata kojim će se osigurati bolji društveni život", istaknula je Lončar te je nadodala: Prioritetniji dio programa je izgradnja Domova za umirovljenike, ali i otvaranje dnevnih centara za starije i nemoćne, uređivanje raznih prostora za klubove, smanjenje broj siromašnih umirovljenika.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa