Leo Buić kandidat Ladonje i i HSU-a za načelnika Marčane

0
Tihomir Čalić, Leo Buić, Anđelo Valić i Vesna Biletić
Tihomir Čalić, Leo Buić, Anđelo Valić i Vesna Biletić

Leo Buić predstavio se kao kandidat koalicije HSU-Ladonja za načelnika Općine Marčana, kandidat za njegova zamjenika je Tihomir Čalić dok je nositelj zajedničke liste za Općinsko vijeće Marčane Anđelo Valić.

Kako je na konferenciji za novinare 18. travnja u Puli rekao Buić, njihov detaljan program i ciljeve možete naći na Facebooku, no nužnim je istaknuo otvaranje dječjeg vrtića u Marčani. Uz to, kako je rekao poticanje gospodarstva kroz gospodarske zone i sniženje komunalnih doprinosa neophodno je za općinu.

Čalić je istaknuo brigu za mlade koji su budućnost općine, stoga dogradnju Osnovne škole smatra prioritetom. „Svim studentima treba dati pravo na stipendiju, a konačna rekonstrukcija ceste Marčana - Križ više je no neophodna s obzirom da je riječ o žili kucavici općine“, rekao je Čalić.

Valić nove, mlade ljude ističe kao bitne za promjene i razvoj. „Imaju dovoljno iskustva za promjenu a uz to su prisutni u našoj općini“, rekao je dodavši da uz prethodno već spomenuto, Marčani nedostaje dom za starije i nemoćne i uređenje sportske lučice. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa