Potpisani ugovori: Za 15 dana kreće gradnja sportske dvorane u Pazinu

0
Lino Stranić, Renato Krulčić i Slavko Kišiček
Lino Stranić, Renato Krulčić i Slavko Kišiček

"Ugovorena vrijednost radova je 24,8 milijuna kuna, rok izgradnje koji predviđamo je 18 mjeseci, a nadamo se i napravit ćemo sve da dvorana bude spremna za uporabu za školsku godinu 2014./2015. Ugovor vezan za nadzor vrijedan je 247,5 tisuća kuna te također traje 18 mjeseci", kazao je pazinski gradonačelnik Renato Krulčić, 17. travnja, prilikom potpisivanja ugovora vezanih uz izgradnju školsko-gradske sportske dvorane.

U ime izvođača radova, tvrtke Mipcro d.o.o. Ivanec ugovor je potpisao Slavko Kišiček, dok je u ime domaće tvrtke Učka konzalting koja će vršiti nadzor ugovor potpisao Lino Stranić. "Odrađen je cijeli niz sastanaka vezanih uz početak radova, kako sa komunalnim poduzećima tako i sa svima onima koji žive ili rade u blizini budućeg gradilišta", kazao je Krulčić i najavio početak radova u roku od 15-ak dana.

Kišiček se zahvalio na povjerenju koje je pruženo Mipcorou u izgradnji dvorane. "Imamo iskustva s gradnjom sličnih objekata. Drago mi je da smo opet u Pazinu, gdje smo već radili i gdje smo imali dobre i korektne odnose i s investitorom i s lokalnom zajednicom nadamo se da ćemo takve odnose nastaviti i poboljšati", kazao je Kišiček i izrazi nadu da će vrijeme ići u korist gradnji kako bi dvorana bila spremna za školsku godinu 2014./2015.

"Nama kao lokalnoj firmi drago nam je da smo dio tima koji će sudjelovati u realizaciji ovog projekta. Potrudit ćemo se da ta dvorana bude ono što svi mi očekujemo, da bude ponos u našem gradu", kazao je Stranić u tvrtke Učka konzalting. (Darko Tumpić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa