Novigradska Galerija-atelier Agata sugrađanima predstavlja svoj rad

0
Posebni gosti su članovi udruge Maison Chic iz Brtonigle
Posebni gosti su članovi udruge Maison Chic iz Brtonigle

Ususret novoj nadolazećoj turističkoj sezoni TZG Novigrada-Cittanova i novigradska Galerija-Atelier Agata odlučili su svojim sugrađanima i gostima Novigrada predstaviti i približiti svoj rad, te ponuditi mogućnost da uljepšaju svoje prostore: kuće, stanove, apartmane, sobe…, i tako u novom ruhu dočekaju novu turističku sezonu.

U tu svrhu tijekom vikenda 6. i 7. travnja, od 12 do 19 sati u prostoru Galerije-Ateliera Agata, te ispred prostora Galerije (Ribarnička ulica), kao i u izložbeno-prodajnom prostoru u ulici Belveder (bivša apoteka) bit će po drugi puta upriličena prodajna izložba likovnih radova članova Agate, po promotivnim i prihvatljivim cijenama, kako bi svojim sugrađanima, privatnim iznajmljivačima, ali i svima ostalima koji pronađu nešto po svom ukusu, omogućili da spoje ugodno s korisnim: kupe poneku lijepu sliku ili drugu umjetninu po prihvatljivoj cijeni, uljepšaju svoj prostor i ugodno iznenade svoje goste, ali i pomognu članovima Agate u realizaciji novih lijepih i kreativnih ideja, inicijativa, projekata.

Tijekom manifestacije održat će se i radionice izrade decoupagea i shabby chica , a posebni gosti ovoga su puta članovi udruge Maison Chic iz Brtonigle, koji će svojim originalnim idejama i bojama dodatno doprinijeti atmosferi cijele manifestacije. Za zabavni dio programa pobrinut će se Duo MB, te novigradski Ženski zbor Lavanda.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa