Kampanja u ljubavnom zagrljaju: Jakovčić u pripreme uključio svoju djevojku Dubravku

0
Dubravka Svetličić i Ivan Jakovčić
Dubravka Svetličić i Ivan Jakovčić

Istarski župan i predsjednik IDS – a Ivan Jakovčić u kampanju je uključio i svoju novu djevojku Dubravku Svetličić, piše 24sata. Par je Uskrs proveo radno, zajedno se pripremajući za izbor za Europski parlament. U Zadru i Šibeniku razgovarali su s regionalnim strankama i udrugama tražeći potporu za izbore. Jučer se Jakovčić sastao s predstavnicima Šibenskog građanskog foruma, s kojim je načelno dogovorio suradnju. Nakon toga Ivan Jakovčić je s djevojkom Svetličić prošetao gradom. Kako smo doznali, Dubravka Svetličić je direktorica Pučkog otvorenog sveučilišta u Rovinju. Osam je godina mlađa od 55 – godišnjeg Jakovčića.

(Foto: 24sata)
(Foto: 24sata)
Gostujući prošli mjesec u emisiji HTV – a ''Nedjeljom u dva'', Jakovčić je potvrdio kako se rastao od supruge, s kojom ima troje djece. Tad je rekao da ''njegova  bivša supruga otplaćuje dvije trećine kredita'' koji su podigli za kupnju kuće dok su bili u braku. Koliko je dugo u vezi Jakovčić s novom djevojkom i kane li se vjenčati, nismo uspjeli doznati.

Predsjednik IDS – a nije jedini koji je u izbornu kampanju krenuo u ljubavnom zagrljaju. U sličnoj situaciji je i nova supruga ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine. Sandra Petrović Jakovina (28), najmlađa saborska zastupnica SDP – a, krenula je u kampanju za Europski parlament nekoliko tjedana nakon što se vjenčala s Jakovinom, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa