Bizarna nesreća: Autotransovom autobusu otpali kotači, jedan udario u automobil

0
Protiv vozača autobusa i Autotransa podnosi se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama
Protiv vozača autobusa i Autotransa podnosi se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U pomalo bizarnoj prometnoj nesreći koja se dogodila 27. prosinca oko 12,30 sati nedaleko Loborike jedna je osoba lakše ozlijeđena. Nesreću je prouzročio autobus riječkog Autotransa kojim je upravljao 51-godišni vozač iz Pule. Na cesti Labin - Pula, nedaleko Loborike, s autobusa su u jednom trenutku otpala dva stražnja kotača pri čemu je jedan udario u automobil Toyota, pulskih tablica kojim je iz suprotnog smjera upravljala 44-godišnjakinja iz Marčane, dok je drugi kotač udario u ogradu.

U nesreći je vozačica Toyote lakše ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u pulskoj Općoj bolnici. U trenutku nesreće se u autobusu nalazilo petero putnika koji srećom nisu ozlijeđeni.

Protiv vozača autobusa i Autotransa podnosi se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a policija provodi daljnje izvidi na utvrđivanju svih okolnosti nastanka prometne nesreće, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa