u nedjelju, 22. rujna

Starta prva biciklijada Poreč Loves Bike

0

U Poreču će se 22. rujna održati prva Poreč Loves Bike biciklijada, koju organiziraju Grad Poreč, Turistička zajednica i  Biciklistički klub Poreč. Start je u 10 sati, a okupljanje sudionika počinje od 9 ispred Bike Centra Poreč, koji je polazišna i završna točka biciklijade.

 

Biciklijada Poreč loves bike će imati dvije rute, jednu od 15 km i drugu od 30 km, prilagođene svim zaljubljenicima u biciklizam. Sudjelovanje je otvoreno za sve zainteresirane i nema kotizacija, a potrebno je prijaviti se putem obrasca na poveznici.

Za sudionike biciklijade Bike Center Poreč omogućit će besplatan najam raspoloživih mehaničkih MTB bicikala, uključujući i dječje bicikle, dok će električni bicikli biti dostupni za najam uz popust. Nakon vožnje, sudionici će dobiti obrok ispred Bike Centra.

Iz Grada pozivaju sugrađane, ljubitelje biciklizma i one koji će to tek postati, da se pridruže ovom sportskom i društvenom događaju. "Pridružite se prvoj Poreč Loves Bike biciklijadi, podržite aktivni način života, istražite Parenzanu u okolici Poreča te provedite nedjelju u prirodi i na otvorenom", stoji u pozivu.

 

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa