zatvaranje sezone na najbolji način

Hook & Cook festival se vraća u Rovinj

0

Hook & Cook festival se vraća u Rovinj. Dvodnevni događaj kombinira najbolje od morske hrane i glazbe, a cilj mu je zatvoriti ljetnu sezonu u jednoj od najljepših hrvatskih destinacija na najbolji mogući način.

 

Prvi dan, 14. rujna, započinje u suradnji s RoVinom, lokalnim vinskim festivalom. Pijuckat će se najbolja istarska vina uz popratni glazbeni program i uživati u Hook & Cook delicijama. Drugi dan, 15. rujna, sve se vrti oko Hook & Cooka. Ekipa je pripremila pravi regionalni glazbeni spektakl. Fenomenalna ekipa iz beogradskog Radija D59B stiže u Rovinj, a pridružuje im sesvestrana Ana Uzelac. Naravno tu su i lokalne legende iz Forbidden Dance Recordsa koji već godinama sviraju po najjačim festivalima.

Ulaz se ne naplaćuje te će se moći i uživo pratiti na online streaming radiju Radio D59B. Uz to, očekuju se i svježe pripremljeni riblji street food, odlično vino i lokalna craft piva jer Hook & Cook Festival  je mjesto gdje se odlična hrana i piće stapaju s fantastičnom atmosferom.

"Nemojte propustiti priliku da zatvorite ljeto na najbolji način. Dva dana punih morske hrane, pića, DJ setova i posljednjih ljetnih vibracija na Malom molu u Rovinju. Početak je oba dana u 18 sati, pa se potrudite ne kasniti", ističu organizatori. 

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa