Idućeg vikenda Dani grožđa Buja

Vinski svijet, Goran Karan, oldtimeri, tombola za čak 10.000 eura...

0
S prošlogodišnjih Dana grožđa u Bujama
S prošlogodišnjih Dana grožđa u Bujama

Idućeg vikenda, od 13. do 15. rujna u Bujama će se održati 118. Dani grožđa.

Program počinje u petak u 8 sati ujutro Dječjim Ex temporeom u starogradskoj jezgr', a u 17 sati na Trgu Sv. Servula održat će se Vinski svijet s vrhunskim vinima s Vinske ceste Bujštine, autohtonim proizvodima te latino jazz glazbom.

U 18 sati na 'crnom igralištu' je finale 23. malonogometnog turnira 'Memorijal Mario Bazjak', a pola sata kasnije počinju Otvoreni podrumi, odnosno vinska šetnja starim gradom. U 16 sati u atriju POU Buje održat će se turnir u mori cantadi.

U glazbenom dijelu programa, koji počinje u 17 sati, sudjelovat Fjaka band, Bukaleta, DJ Lovro, Mauro Staraj & La Banda i Mambo Kings.

 

U subotu Goran Karan

U subotu u 7:30 sati na streljani Rozolija održat će se smotra i IPO ptičara i goniča, te revija mladih pasa, a pola sata kasnije na terenima TK Buje počinju teniski turniri za mlađe uzraste.

U 11 sati u Istarskoj ulici bit će susret i izložba old timer vozila, a sat vremena kasnije započinje Dan otvorenih vrata Kickboxing kluba Buje, koji će trajati do 20 sati.

U 13 sati u Lovačkom domu Udruga Umirovljenika Buje organizira 5. Ženski boćarski turnir, a u 14 sati na Trgu Sv. Servula se nastavlja Vinski svijet.

U 16 sati Udruga Boletus Bujštine ‘pored magnolija' priređuje Gljivarski kotlić, a u 17 sati u Zajednici Talijana Buje održat će se tradicionalni turnir u briškuli i trešeti. Istovremeno će se na terenima TK Buje održavati teniski turnir 'Memorial Stojanka Puzigaća’.  

U 18 sati na Trgu slobode je radionica za djecu i mlade, personalizacija majica Dani grožđa 2024 te degustacija tradicionalnih kolača na bazi grožđa.

U sportskoj dvorani će se održati rukometni turnir 'Memorijal Dario Cimador', a u 19.30 sati na Trgu Slobode bit će predstave dramskih skupina 'FIOI CI Buie' i 'D-Day'.

U glazbenom djelu subotnjeg programa od 19 sati nastupat će Ansambel Snežnik (Istarska ulica), Anelidi (Trg Slobode), Black & Blue Band (Trg Sv. Servula), Goran Karan (Trg J.B. Tita) i Merqury Tribute Band (Trg J.B. Tita).

U nedjelju Velika tombola

U nedjelju u 8 sati na streljani Rozolija održat će se natjecanje u gađanju glinenih golubova u organizaciji LD 'Fazan’ Buje, a na terenima TK Buje teniski turniri za mlađe uzraste.

U 9 sati u sportskoj dvorani TOŠ E. De Amicis održat će se odbojkaški turnir u organizaciji OK Buje, a sat vremena kasnije na lokaciji ‘pored magnolija' organizirat će se umjetničko oslikavanje drvenih bačvi.

U 11 sati na Trgu Sv. Servula priredit će se demonstracija i pokazne vježbe hrvanja, a u 15 sati u Istarskoj ulici bit će Susret i izložba old timer Tomos motora.

Na Trgu J.B. Tita u 16 sati organizirat će se humanitarna prodaja krostata od 2024 bobica, sat vremena kasnije bit će mimohod alegorijske povorke, a u 18:30 sati Velika tombola s glavnom nagradom od čak 10.000 eura.

U glazbenom djelu programa posljednjeg dana manifestacije Dani grožđa sudjelovat će Bambus Band (Istarska ulica), Pop Gunz Band (Trg Slobode) i Klapa Sv. Juraj koja će na Trgu J.B. Tita nastupiti nakon tombole.

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa