međunarodno priznanje

Pogledajte spot Istarskog filmskog ureda koji je dobio zlatnu nagradu

0

"Istria - Where films come to life" ime je spota Istarskog filmskog ureda koji je osvojio zlatnu nagradu na netom završenom, osmom izdanju Terres Festivala u Španjolskoj.

Nagrade su dodijeljene u sedam kategorija, a spot Istarskog filmskog ureda osvojio je zlatnu nagradu kao najbolji promotivni film u kategoriji "uristički proizvod".

Spot u trajanju od 35 sekundi je za Istarski filmski ured 2023. godine izradio studio Level 52, odnosno producent Sanel Isanović te redatelji Antonio Zulijani i Sanel Isanović.

 

Terres festival godinama okuplja filmaše i prikazuje filmove usmjerene na održivi razvoj i prirodni turizam. Za promicanjem kreativnosti i teritorijalnog strukturiranja dobio je nagradu EFFE, a od 2019. i status člana CIFFT-a (International Committee of Tourism Film Festivals), čija je svrha održavati i poticati svijest o audio-vizualnom radu u međunarodnoj turističkoj industriji.

Prirodno je i lijepo kada se Istra nađe u društvu najboljih, a osim pohvale kreativnosti, potvrđuje se da je Istra vrlo ugodno, ali i profesionalno okruženje za filmaše.

Ova nagrada je lijepo priznanje, a Istarski filmski ured i dalje radi na tome da Istru još čvršće pozicionira kao iznimnu destinaciju u promociji filmskih lokacija i razvoju filmskog turizma.

Spot možete vidjeti na službenim stranicama Istarskog filmskog ureda.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa