Okrećeš novu stranicu u karijeri!

Provjeri što se nudi na tržištu rada!

0

Uniline Mobility član je UNILINE GRUPE jedne od vodećih turističkih, odnosno destinacijskih menadžment kompanija u jugoistočnoj Europi. Trenutno tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Koordinator u EUROPCAR rent a car-u (m/ž). Nude ti mogućnost napredovanja i razvoj karijere, stručne edukacije i profesionalni rast i razvoj, prigodne nagrade i pogodnosti te ugodnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 31. kolovoza.

Posjeduješ višegodišnje iskustvo u području trgovine? U svom radu njeguješ siguran i profesionalan pristup? Odlično se snalaziš radeći u timu, a zadovoljstvo pronalaziš u radu s kupcima? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršeno ćeš se uklopiti u tim tvrtke Müller! Trenutno su u potrazi za Prodajni savjetnik (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude strukturirano školovanje, zanimljive mogućnosti poslovnog razvoja i sigurnu poslovnu perspektivu, a rok za prijavu na oglas ističe 31. kolovoza.

Što dobiješ kada spojiš više od 900 zaposlenih, 75 godina povijesti, prodajne jedinice diljem cijele Hrvatske te prijateljsko i poticajno radno okruženje? Pa naravno, najuspješniju i najveću trgovinu namještajem u Hrvatskoj – Lesninu. Kako bi osnažili postojeći tim, tragaju za Pomoćnim kuharom (m/ž). Njihova ponuda uključuje stimulativna primanja, cjelogodišnji posao, neradne vikende i blagdane, jubilarne nagrade, plaćen topli obrok te rad u ugodnom ambijentu i dobro opremljenoj kuhinji. Ako su te zainteresirali, javi im se do 30. kolovoza.

H.F. Vision zapošljava Konobara (m/ž). Prethodno radno iskustvo je poželjno, ali nije preduvjet za prijavu. Opis posla podrazumijeva prijem i usluživanje gostiju, izradu računa i naplatu usluga, suradnju s kolegama i održavanje radnog prostora, a novim kolegicama i kolegama nude plaću od 1.500 eura, osiguran smještaj, jedan slobodan dan tjedno i kolektivni godišnji odmor kroz cijeli kolovoz. Prijave primaju do 29. kolovoza.

Pet Network International je tržišni lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi. Uslijed stalnog rasta, svoj tim upotpunjuju motiviranim ljudima spremnim na rad u dinamičnom okruženju. Trenutno su u potrazi za Voditeljem smjene u poslovnici (m/ž), a njihova ponuda uključuje konkurentna osnovna primanja, mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja, profesionalni rast i razvoj, ugodno radno okruženje i koješta drugo! Javi im se najkasnije do 19. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa