Tvoj novi posao čeka te iza ugla!

Traže se projektanti brodova, modni kontultanti...

0

Consultare, konzultantska tvrtka čija osnovna djelatnost obuhvaća pružanje savjetodavnih usluga u vezi s poslovanjem i upravljanjem, traži ambicioznog i dinamičnog Area Sales Managera (m/ž). Što te očekuje? Između ostalog, nude ti mentora uz čiju pomoć ćeš vrlo brzo 'pohvatati konce', edukacije i prilike za usavršavanje, putovanja na konferencije u Hrvatskoj i regiji, topli obrok, početnu plaću od 2.000 eura (bruto 2) uz dodatne bonuse prema rezultatima rada, slobodne dane po potrebi… i koješta drugo! Javi im se do 17. kolovoza.

Tražiš održivu tvrtku otpornu na krize i okrenutu budućnosti? RAILPOOL flota svake godine prijeđe 85.000.000 kilometara i daje važan doprinos prelasku prometa na željeznicu. Njihov "Race-to-Zero" je u tijeku… Hoćeš li se uključiti? Pridruži im se u ulozi Servisera u terenskoj službi (m/ž). Njihova ponuda uključuje usklađenost poslovnog i privatnog života, mogućnost daljnjeg obrazovanja i usavršavanja, strukturirani proces uvođenja i rad u krizno otpornoj, sigurnoj i održivoj kompaniji. Prijave primaju sve do 25. kolovoza.

Dobro govoriš i razumiješ njemački jezik, i odlično se snalaziš u razgovoru s ljudima? Misliš da je danas za zdravlje potrebno puno više nego samo popiti neki lijek? Onda si prava osoba za Transcom!  Pozivaju te da se pridružiš njihovom ponosnom timu kolega, na poziciji Agent u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku (m/ž). Što je tu za tebe? Nude ti 100% rad od doma, svakodnevnu podršku u radu, edukacije i stručna usavršavanja, bonus dobrodošlice u iznosu od 2.000 eura, mogućnost napredovanja te ugodnu i prijateljsku radnu atmosferu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 5. rujna.

Ambiciozna si osoba i vidiš svoju karijeru u modnoj industriji? Timski si igrač? Pratiš modne trendove i voliš komunicirati s ljudima? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršeno ćeš se uklopiti u tim tvrtke C.R.T.F Moda, na poziciji Modni konzultant u prodaji/prodavač (m/ž). Očekuju te puno smijeha i timskih druženja, bonusi za ostvarene rezultate, mogućnost profesionalnog razvoja u okviru talent pool-a i dodatne nagrade koje se mogu ostvariti kroz interesantne igrice. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 26. kolovoza.

Metal Shark Croatia, tvrtka kćer etabliranog američkog brodogradilišta Metal Shark Boats, specijaliziranog za projektiranje i gradnju različitih tipova brodova za komercijalnu i vojnu namjenu, zapošljava Projektanta brodskih konstrukcija (m/ž). Nude ti mogućnost sudjelovanja u kreiranju vrlo pozitivne priče, timsko orijentiranu i poticajnu sredinu te konstantno stručno usavršavanje i profesionalno napredovanje. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 22. kolovoza i postani dijelom njihovog tima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa