prometna nesreća

Prevrnuo se auto kod Krapna: 'Tri osobe zatražile liječničku pomoć'

0

Na cesti Labin - Raša, nedaleko skretanja za Krapan, 8. kolovoza dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do prevrtanja auta njemačkih tablica.

Prizor je bio prilično dramatičan - vatrogasci, dvije hitne pomoći i policija bili su na licu mjesta, pokraj ovećeg prevrnutog automobila, a rotacijska svjetla doprinosila su dojmu izvanredne situacije. Nesreća se dogodila po najvećoj vrućini, tako da su auti u koloni strpljivo čekali propuštanje, dok su se znojni vozači vjerojatno pitali što se dogodilo. 

Bilo je i onih koji su obilazili kolonu, poput biciklista i motociklista, ali na kraju to im se nije mnogo isplatilo jer se promet ipak počeo odvijati jednim prometnim trakom. Neki su prije toga preusmjereni preko Krapna za Rašu, a oni koji su išli iz smjera Raše za Labin, obilazili su prevrnuti auto.  

"Policija je jutros oko 11.30 sati zaprimila dojavu o prevrtanju automobila u blizini mjesta Krapan. Prema zasad dostupnim informacijama tri su osobe zatražile liječničku pomoć. Policijski službenici utvrđuju okolnosti prometne nesreće", saznali smo u Policijskoj upravi istarskoj. (Tekst i foto: Kristian Stepčić Reisman)

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa