GLOBALNA SENZACIJA U ARENI

ODBROJAVAMO SITNO: Stiže 'novi kralj' Derulo, zagrijava odlična Miach

0
(Izvor: facebook Jason Derulo)
(Izvor: facebook Jason Derulo)

Bliži se nastup Jasona Derula, globalne senzacije, na spektakularnoj pozornici veličanstvene pulske Arene!

Derulo u Pulu dolazi 7. kolovoza nakon što je početkom ove godine izdao dugoočekivani album „Nu King“ kojim je još jednom zavladao glazbenim ljestvicama. 

 

U sklopu istoimene svjetske turneje, u jedinstvenoj Areni će - u organizaciji Star produkcije i Adria Summer Festivala - prirediti večer za pamćenje. 

Mnogobrojnu publiku uoči dolaska Derula na scenu zabavljat će nova hrvatska „it djevojka“ - Miach. Pjevačica pravim imenom Mia Čičak, jedna je od najuspješnijih novih pojava na domaćoj glazbenoj sceni proteklih godina. Početak programa najavljen je u 20 sati.

Nova hrvatska „it djevojka“ - Miach

Posjetitelji Adria Summer Festivala imat će tako priliku uživati u sjajnim pop izvedbama nagrađivane Miach i Derula - pjevača, autora, plesača i ljubimca društvenih mreža.

Otkako se probio na svjetsku scenu s „Whatcha Say“, svojim prvim platinastim singlom, prodao je više od 250 milijuna singlova, od kojih čak 15 u platinastoj nakladi!

S više od 59 milijuna pratitelja i objavama koje postižu preko 10 milijuna pregleda, njegov je TikTok račun već godinama u samom vrhu najpraćenijih.

Ulaznice za glazbenu poslasticu koju će vam priuštiti Miach i Derulo možete nabaviti u sustavu Eventima.

 

 

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa