Ovoga vikenda u Kaštelu Morosini Grimani

U Svetvinčentu dva spektakularna koncerta koja ne smijete propustiti

0
Kaštel Morosini Grimani u Svetvinčentu
Kaštel Morosini Grimani u Svetvinčentu

Ovoga vikenda, Kaštel Morosini–Grimani u Svetvinčentu pretvara se u središte nezaboravne glazbene čarolije, doneseći vam dva spektakularna koncerta koja ne smijete propustiti.

U petak, 9. kolovoza, na prekrasnoj pozornici unutar zidina kaštela dočekujemo jednog od najprepoznatljivijih umjetnika na regionalnoj glazbenoj sceni, Damira Urbana i njegovu četvorku, koji će nastupati uz pratnju gudačkog kvarteta. Ovaj događaj je već privukao izniman interes, pa je tako već prodano 90 posto ulaznica. Ulaz se otvara od 19 sati, a koncert započinje oko 21 sat. Preporučen je raniji dolazak zbog očekivane gužve, a prije i nakon nastupa za dobru glazbu biti će zadužen DJ Wazaby.

 

Samo dan kasnije, u subotu 10. kolovoza, na istu pozornicu stiže cijenjena sarajevska umjetnica Amira Medunjanin, poznata po svojoj dirljivoj interpretaciji tradicionalnog sevdaha. Sva su sjedeća mjesta za koncert rasprodana, no još uvijek možete nabaviti ulaznice za stajanje kojih je također u ograničenom broju.

Organizatori, Mars Eventi, Općina Svetvinčenat i Turistička zajednica općine Svetvinčenat, vas pozivaju da se pridružite i budete dio ove nevjerojatne glazbene priče, kupnjom ograničenog broja preostalih ulaznica putem internetske stranice eventim.hr

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa