gradonačelnik se opustio

Zoričić se dobro proveo na koncertu Doris Dragović

0
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Od kada je zabranio cajke u Puli, gradonačelnik Filip Zoričić i njegov glazbeni ukus stalno su na meti medija. 

Prilično očekivano, Zoričić je bio sinoć na koncertu Doris Dragović. Kao što je poznato, Doris je, osim što je glazbena legenda cijele Hrvatske, rođena Splićanka i "kraljica Torcide".  

 

Zoričić je bio u prvim redovima a na svom Instagramu podijelio je čak četiri storyja vezana za koncert Doris Dragović. Četvrti je prenio od Ante Gele, vjerojatno najpoznatijeg hrvatskog gitarista, koji je bio na pozornici. Snimljeno je to kada je publika gromko pjevala "Sve, sve me boli od tebe, željo moja, tugo moja".

No kako je Zoričić snimao oko sebe, tako su i drugi snimali njega. 

Index je objavio tekst s naslovom "Gradonačelnik Pule razbacao se na koncertu Doris Dragović, pjevao je i pljeskao" u kojem se nalazi i video tog "razbacivanja".

Video je snimljen za vrijeme pjesme "Što je to od mene ostalo", koju Doris inače pjeva u duetu s Petrom Grašom.  

"Sretan sam kada znam koje nam glazbene veličine dolaze u grad. To je hvalevrijedna poruka za naš grad, za ljude koji ovdje žive i za promociju grada u kulturnom smislu. Mi od tog puta nećemo odustati. Pula je zaista grad kulture i u kontekstu izvođača koji će biti u Areni i onih koji će nastupiti u Malom rimskom kazalištu u sklopu Pulskog kulturnog ljeta", rekao je ranije gradonačelnik, podsjeća Index.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa