Brijuni Rivijera bilježi odlične rezultate

Sezona bolja od rekordne 2023. godine. Butorac: 'Dio sredstava vraćamo u Istru'

0

Tvrtka Brijuni Rivijera koja upravlja Kampom Pineta u Fažani u prvih sedam mjeseci ove godine ostvarila je veće prihode nego u istom razdoblju rekordne 2023. godine, kada je ostvareno čak 18 posto više prihoda nego godinu dana ranije.

U odnosu na 31. srpanj 2023. ostvaren je isti broj noćenja, prodanih jedinica je pet posto više, a prihodi su veći 14 posto.

 

U 2023. ostvarena je dobit od 373.000 eura nakon oporezivanja te je po prvi put od 2017. dio dobiti isplaćen osnivačima – Istarskoj županiji i Republici Hrvatskoj - za realizaciju projekata od općeg interesa.

U tvrtki Brijuni Rivijera će istim angažmanom nastaviti i u kolovozu i rujnu kako bi i ukupni rezultati po završetku sezone ostali na ovoj ili višoj razini.

„Brijuni rivijera shvaća da je neraskidivo vezana sa svojom lokalnom zajednicom. Poslujući kvalitetno i zdravo - vraćamo dio sredstava u Istru i činimo dobro našim sugrađanima. Strateško vođenje poduzeća s ciljem osnaživanja poslovanja te istovremena lojalnost i odgovornost prema sredini u kojoj djelujemo su načela kojima se vodimo. To je pokazala rekordna 2023. godina, a prema svemu sudeći 2024. će biti još bolja.“, istaknuo je Ivica Butorac, direktor Brijuni rivijera d.o.o.

Ivica Butorac 

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa