U potrazi si za poslom? Imamo rješenje! 

Traže se prodavači, serviseri, voditelji prodaje

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

TISAK plus d.o.o. u potrazi je za Prodavačem (m/ž) na više lokacija. Od kandidata očekuju SSS, brzinu, spretnost, dobre komunikacijske vještine dok je poželjno poznavanje rada na PC blagajni. Prednost imaju kandidati s iskustvom rada u trgovini, odnosno blagajni, ako si zainteresiran i želiš se pridružiti . Javite im se do 30. kolovoza.

iNovine d.d. zapošljava Voditelja prodaje (m/ž) na području Istarske županije. Budućim kolegama osim stimulativnih primanja nude  rad u dinamičnom radnom okruženju, službeni automobil, mobitel te prijenosno računalo. Oglas je aktivan do 8. kolovoza.

Trgovački maloprodajni lanac Studenac d.o.o. traži djelatnike za dvije pozicije: Specijalist kontrole kvalitete VIP-a (m/ž) u Pazinu te Specijalist ekspanzije (m/ž) na području Zagreba, Istre, Slavonije i Dubrovnika. Kandidatima nude mogućnost rasta i razvoja karijere, usavršavanje vještina, stručno uhodavanje i osposobljavanje za preuzimanje radnih zadataka te dodatne pogodnosti kao što su božićnica, uskrsnica, pokloni za djecu, jubilarne i druge nagrade. Prijave primaju do 9. kolovoza.

Railpool GmbH traži Servisera u terenskoj službi (m/ž/d) za cijelu Hrvatsku. Kandidati moraju imati završeno obrazovanje za elektroničara, elektrotehničara, inženjera mehatronike ili sličnu kvalifikaciju, dok je poznavati rad ERP softveru za održavanje prednost, ali nije uvjet. Uz to, očekuju i dobro znanje engleskog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Više o samom natječaju kao i uvjetima rada potraži u oglasu, a svoju prijavu pošalji do 25. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa