Brzo stigla reakcija

Zoričić odgovorio Eleni Puh Belci: 'Hrpa neznanja i neistina. Šteta'

0
Filip Zoričić
Filip Zoričić

Nije trebalo dugo čekati na odgovor gradonačelnika Pule Filipa Zoričića na objavu Elene Puih Belci.

Njegovo reagiranje prenosimo u nastavku:

"Od bivše dogradonačelnice očekivao sam makar jedan red istine, ali ne ide, očito. 

Dakle, da sažmem odgovore na njezin post:

1. Objavili smo sve rezultate upisa i zvali roditelje, jer stalno komuniciramo izravno s građanima i ne skrivamo se iza skuta stranke, kao to što radi Puh Belci.

2. Kažete "PR-ovski". Poštovana, ja nemam svoj PR i nema ga niti Grad. Ne plaćamo članke medijima da ispada sve bajno, kako je Vaš IDS radio godinama. Ja svoj "PR" sam radim, sve kanale uređujem sam i sam pišem postove. Na 8 kanala komuniciram sam s građanima pa tako pišem i ovaj odgovor. 

Vama je, naravno, takav način rada i komunikacije nepoznat pa mažete oči javnosti ovakvim lošim postovima.

 

3. Za cijene vrtića ćete se uskoro sramiti što ste rekli, kao što biste se trebali sramiti u kakvom ste nam stanju ostavili vrtiće, a o tome smo nedavno objavili fotografije. Mi najavljujemo, u pravu ste, ali onda obnavljamo i gradimo, dakle radimo. A to Vam je, također, nepoznato. 

4. Gđo. Puh Belci, u četvrtak 8.8., u 11 h, potpisujemo Sporazum sa sindikatom zaposlenih u vrtićima i rastu plaće 40 %, što će skoro u jednom mandatu biti 50 %. 

Znate li koliko su rasle u Vašem mandatu? Pa pokazali su građani koliko, prije tri godine.

5. S toliko godina rada u gradu i županiji na predškolskom odgoju trebali biste znati iščitati rezultate upisa na webu, a i znati da lista upisa nikada nije konačna, jer se djeca naknadno raspoređuju u određene objekte i privatne vrtiće gdje je ostalo mjesta. Također, vrlo bitno je poznavanje zakonske regulative i GDPR-a. 

Vidljivo je iz svega da niti to ne znate.

6. Dalje, ne radi se o "napuštenim objektima" već o objektima koji su do nedavno obavljali predškolsku djelatnost i spremni su za korištenje, uz minimalne preinake koje dovršavamo. 

I ne radi se o 71 djetetu, već o jednoj vrtićkoj i dvije jasličke skupine u koje će SVA djeca biti raspoređena i krenuti 2. rujna. 

7. I za kraj: Vi biste kao odgajateljica trebali pisati istinu, ali znam i vidim da kao članica IDS-a nemate taj instinkt. Šteta", ogovorio je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa