drugi vikend MusicFesta u Opatiji

Morcheeba oduševila na punoj ljetnoj pozornici (foto)

0

Pred punim gledalištem Ljetne pozornice u Opatiji, poznati britanski sastav Morcheeba, koji je nastupao u sklopu novopokrenutog MusicFesta, sinoć je opravdao svoj status svjetskih trip-hop zvijezda i oduševio tisuće ljudi koji su iz svih krajeva Hrvatske, ali i okolnih država, stigli na Ljetnu pozornicu. Naime, pored hrvatskog, među publikom je dominirao slovenski, njemački i talijanski jezik.

Za zagrijavanje su bili zaduženi Cherry Troopers, koji su odlično odradili svoj nastup. Mladi indie-synthwave-rock sastav pokazao je veliki potencijal i dao naznake da ćemo o njima još imati prilike čuti.

 

Oko 21:30 sati, uz ovacije publike, na pozornicu je stigla kantautorica Skye Edwards, koja je pozdravila prisutne i najavila nastup Morcheebe – prvi put u Opatiji! Koncert su otvorili pjesmom "The Sea", da bi zatim uslijedio presjek hitova "Never An Easy Way", "Trigger Hippie", "Otherwise", "Rome Wasn't Built In A Day" i drugih. Praćeni stalnim ovacijama publike, nakon gotovo dva sata svirke, izišli su na bis sa "Col", "Blindfold" i "Summertime".

"Iza nas je još jedna nezaboravna i uspješna glazbena večer. Hvala publici koja je ovu večer učinila još divnijom", rekao je Ernie Gigante Dešković u ime organizatora.

Nakon prošlotjednog otvaranja MusicFesta u Opatiji uz spektakularan koncert Epice, i drugi vikend MusicFesta uz Morcheebu je prošao izuzetno! Sve se nastavlja 24. srpnja velikim nastupom disco legendi Boney M. feat. Maizie Williams i zatim koncertom svjetski poznatog britanskog sastava The Cult 26. srpnja. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa