istarski hit ljeta

Brajde prešle milijun pregleda! Evo gdje i kada ih možete slušati uživo

0
Damir Božanić, Alen Kozić i Alen Vitasović (foto: Facebook)
Damir Božanić, Alen Kozić i Alen Vitasović (foto: Facebook)

Pjesma "Brajde" koju u duetu izvode mladi galižanski glazbenik Lima Len i legendarni Alen Vitasović prešla je milijun pregleda na YouTubeu. Točnije, sada je već na 1,1 milijun u samo dva tjedna od objave. 

Ono što mnoge zanima jest kada će i gdje moći čuti Brajde uživo. Prva prilika je već večeras, kada će Alen i Alen nastupiti u sklopu malonogometnog turnira u Selini u općini Sveti Lovreč.

Pitamo Alena Kozića, alias Lima Len, kad će na Portaratu. Kaže "čim nas budu pozvali" i dodaje da bi svakako volio nastupiti u centru Pule. Možemo samo zamisliti kakav bi to bio doživljaj, pogotovo sada kada je pjesma vrlo popularna. 

 

No Pula već ima dogovoren koncert na kojem će se pjevati Brajde i to 4. kolovoza, kada će Alen i Alen nastupiti na Valdebeku. 

Za 9. kolovoza je najavljen nastup u Rovinju, a za 15. kolovoza u Vižinadi. To je za sada ono što je poznato, Lima Len nastupa i solo u klubu Steel u Rovinju 21. kolovoza, kao uvod u koncert regionalnih superzvijezda Jale & Bube. 

Od Alena Kozića saznajemo i da se sprema slovenska verzija pjesme i spota, kao i da ovo nije kraj suradnje. Naime, Alen i Alen već spremaju novu duet, pjesmu Gremo na more, koja bi trebal biti objavljena najkasnije 15. kolovoza i u kojoj je ponovo treći član ekipe producent Damir Božanić.

Kaže Alen da u planu ima i majice s natpisom "Daj mi gemišt, ne pitaj niš", kao i nove solo pjesme za studeni i prosinac. 

U svakom slučaju, "brajdemanija" je u tijeku i nema namjeru stati... (I. Balen)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa