svečanost u pulskom domu branitelja

Maturantima Medicinske škole podijeljene svjedodžbe (foto)

0

Maturantima Medicinske škole Pula u Domu hrvatskih branitelja svečano su podijeljene svjedodžbe o završenom školovanju,. Maturanti su u tom svečanom činu sudjelovali u tradicionalnim tamnoplavim togama i crvenim kapicama s logom škole, koje su nakon primitka svjedodžbi uz veselje bacili u zrak, kao znak formalnog završetka školovanja.

Maturantima, njihovim obiteljima i prijateljima obratili su se zamjenica istarskog župana Jessica Acquavita, gradonačelnik Pule Filip Zoričić, glavna sestra Opće bolnice Pula Irina Pucić i Ivan Žagar, ravnatelj Medicinske škole Pula.

 

Svečanost su svojim izvedbama popratile učenice Medicinske škole Pula Lara Butković na klaviru i Lara Kužić prigodnom pjesmom. Tijekom svečanosti dodijeljena je nagrada učenici generacije Editi Sulić, koja je završila školovanje za medicinsku sestru opće njege u 5.a razredu. Edita je kroz svoje petogodišnje obrazovanje pokazala izniman trud, zalaganje i uspjehe u školskim i izvanškolskim aktivnostima.

"Dojučerašnji učenici Medicinske škole Pula kroz pet su godina stasali u medicinske sestre i tehničare opće njege te kroz četiri godine u fizioterapeutske tehničare i tehničarke. Odabrali su prekrasna, plemenita zanimanja s kojima će pružati pomoć bolesnima i unesrećenima, primjenjivati stečena znanja te usrećiti mnoge ljude i njihove obitelji. Životni put tijekom školovanja bio je dug, težak i pun izazova, no svojim učenjem, radom i predanošću uspjeli su sve savladati. Veselimo se njihovim daljnjim životnim uspjesima", poručio je ravnatelj Ivan Žagar. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa