primanje kod načelnika

Ovi Nijemci dolaze u Medulin preko 50 godina!

0

Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac i direktor Turističke zajednice Mihael Idžaković primili su bračni par turista iz Njemačke Evelyn Marion Hermes i Klausa Hermesa koji u Medulin dolaze više od 50 godina.

Bračni par je u Medulin prvi put došao 1973. godine po preporuci radnog kolege koji je Medulin preporučio kao idealnu destinaciju za roditelje s djecom. Odmah, po prvom dolasku, zaljubili su se u naselje Medulin i stanovnike te ih je oduševilo njihovo gostoprimstvo, a sa mnogima su sklopili prijateljstvo koje traje i danas. Njihov prvi dolazak je bio u kampu Kažela, dok sada, u poodmaklim godinama, dolaze u privatni smještaj.

Izjavili su da na području općine Medulin vide konstantni napredak u vidu rasta i razvoja naselja, što uz stabilne vremenske prilike čini cijelu općinu Medulin idealnom destinacijom za odmor. Uz sve pozitivne strane ove turističke destinacije, jedini nedostatak koji ujedno predstavlja i izazov u ljetnim mjesecima je manjak parkirnih mjesta, obzirom da se broj vozila za vrijeme turističke sezone poveća za nekoliko puta.

 

Načelnik Kirac je zahvalio turistima na dolasku i odabiru turističke destinacije općine Medulin. Izjavio je da lojalnost ovog bračnog para ukazuje na njihovo zadovoljstvo i na to da naselje Medulin, uz ostala naselja s područja općine Medulin, ide u pravom turističkom razvojnom smjeru, koji je u skladu s današnjim vremenom.

Direktor turističke zajednice Idžaković istaknuo je da iznimno cijeni goste kao što je ovaj bračni par koji osobnim iskustvom promovira područje naše općine izvan granica Hrvatske, te da je upravo radi takvih gostiju Medulin najrazvijenija turistička općina Hrvatske.

Kirac i Idžaković su zahvalili turistima na dolasku i odabiru Medulina za provođenje odmora te uručili prigodne poklone.

Vidljivo izrazito zadovoljni gostoprimstvom načelnika i direktora turističke zajednice, bračni par je zahvalio na prijemu te rekao da će i dalje nastaviti dolaziti na ljetovanje u Medulin. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa