U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Traže se vozači, prodavači, sezonski radnici...

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

LINEA FLEXIO d.o.o. zapošljava Vozača/icu C+E kategorije (m/ž) koji će biti zadužen/a za prijevoz robe na području EU tegljačem sa ceradom ili sandukom, vođenje evidencije i podnošenje izvještaja te pokrivati relacije unutar EU-a. Više informacija o uvjetima rada pronađi u oglasu koji je aktivan do 14. lipnja.

Oktal Pharma, jedna od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj koja posluje s više od 400 domaćih i stranih dobavljača. Kako bi i dalje ostali u samom vrhu u potrazi su za Stručnim suradnikom / Medical representative (m/ž) na području Zagreba i okolice te Istarske i Primorsko - goranske županije. Kandidatima nude rad u uspješnom, mogućnost razvoja stručnih kompetencija te službeni automobil s mogućnošću korištenja u privatne svrhe na teritoriju Hrvatske. Javi im se do 21. lipnja.

Ako si samostalna, pouzdana i proaktivna osoba s izraženim komunikacijskim vještinama onda je pozicija Transakcijskog savjetnika (ž/m/d) u Erste & Steiermärkische Bank d.d. idealna za tebe. Od kandidata očekuju dobro znanje engleskog jezika, organizacijske vještine, ekonomsko usmjerenje dok je prethodno radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Svoju životopis pošaljite im do 21. lipnja.

Postani dio tima Plodina i prijavi se za radno mjesto Prodavač (m/ž). Novog člana tima traže na više lokacija diljem zemlje, a od budućih kolega očekuju KV/SSS, višegodišnje radno iskustvo izraženu komunikativnost i razvijene prodajne vještine te spremnost na timski rad. Oglas je aktivan do 21. lipnja.

Ako ste fleksibilni, odgovorni i otvoreni za nova iskustva, pridružite se timu Globalne hrane (McDonald’s) i zaposlite se kao Sezonski radnik u restoranu (m/ž). Nove članove svog tima traže u Poreču, Rovinju, Zadru, Šibeniku i Splitu, a nude im plaću od 1050 € (prosječna neto plaća početnika u kompaniji), dodatnih 560 € neto prigodnih nagrada godišnje te dodatak na plaću u sezoni od 170 € bruto mjesečno. Prijave primaju do 28. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa