Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda

Radnicima u direktnom radu s korisnicima povećane plaće

0
S potpisivanja Aneksa ugovora
S potpisivanja Aneksa ugovora

Grad Pula je 12. lipnja u ime 12 osnivača Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda - Pula, sa Sindikatom Istre, Kvarnera i Dalmacije potpisao aneks kolektivnog ugovora za zaposlene u Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda - Pula.

„Potpisivanjem aneksa kolektivnog ugovora, osnivači su prepoznali potrebu za poboljšanjem materijalnih prava zaposlenika Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda - Pula, odnosno funkcionalnog dodatka kojim se dodatno valorizira njihov rad. Želja nam je, ali i obveza kontinuirano raditi na poboljšanju  kvalitete pružanja usluga u ustanovi za djelatnike koji rade s osjetljivom populacijom kako korisnika, tako i njihovih obitelji", poručila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Ivana Sokolov.

Time se usklađuju koeficijenti pojedinih radnih mjesta s ostalim ustanovama kojima je osnivač Grad Pula i osigurava se pravo na povećanje plaće u iznosu od 22 posto za uvjete rada radnika koji rade neposredno s korisnicima usluga DCZR Veruda - Pula za puni fond sati.

Dodatak na plaću u iznosu od 22 posto osigurava se radnicima Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda - Pula koji provode stručnu procjenu djeteta, ranu intervenciju kod djece kod koje je utvrđeno stanje mogućeg odstupanja u razvoju s visokim rizikom za daljnji razvoj, psihosocijalnu podršku koja podrazumijeva rehabilitaciju sa ciljem poticanja razvoja kognitivnih funkcionalnih, komunikacijskih ili socijalnih vještina korisnika, priopćeno je iz Grada Pule. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa