U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Traže se prodavači, prodajni savjetnici, referenti...

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Filir d.o.o. jedna je od vodećih distribucijskih kuća na području Republike Hrvatske. U cilju poboljšanja kvalitete usluga u potrazi su za Unapređivačem prodaje (m/ž) na području Istre. Od kandidata očekuju minimalno SSS te godinu dana radnog iskustva, vozačku dozvolu B kategorije i razvijene komunikacijske vještine. Javi im se do 15. lipnja.

Hilding Anders d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika u salonu (m/ž) u Puli i Rijeci. Od budućih kolega očekuju minimalno SSS, razumijevanje tržišta i potreba kupaca, osnovno znanje engleskog jezika te iskustvo rada u trgovini ili uslužnim djelatnostima. Više informacija o uvjetima rada pronađi u oglasu koji je aktivan do 10. lipnja.

Zanima te prodaja? Voliš raznolikost i dinamično radno okruženje? Onda je radno mjesto Prodavač (m/ž) u JYSK trgovini idealno za tebe. Kao novi član njihovog tima bit ćeš zadužen/a za prodaju u trgovini, zaprimanje, slaganje i sastavljanje robe. Svoju životopis pošaljite im do 14. lipnja.

Mueller trgovina Zagreb d.o.o. u potrazi je za Prodajnim savjetnikom (m/ž) s višegodišnjim iskustvom u području trgovine. Budućim kolegama pružaju sigurnu poslovnu perspektivu, zanimljive mogućnosti poslovnog razvoja te strukturirano školovanje. Oglas je aktivan do 13. lipnja.

NAMJEŠTAJ MIMA d.o.o. za trgovinu traži Referenta u ljudskim resursima (m/ž). Kandidatima nude mogućnost poslovnog razvoja, dodatni dan godišnjeg odmora obzirom na staž, loyalty voucher za zaposlenike te dodatno zdravstveno osiguranje. Prijave primaju do 10. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa