OD 3. LIPNJA OTVORENO ZA GRAĐANE

Pulska ispostava HZZO-a seli u novi prostor

0
Novi prostor u Ulici Kačića Miošića br. 4 (foto: Milivoj Mijošek)
Novi prostor u Ulici Kačića Miošića br. 4 (foto: Milivoj Mijošek)

Pulska Ispostava Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje seli se u novi poslovni prostor u Ulici Kačića Miošića br. 4, a vrata građanima otvorit će 3. lipnja.

„Radovi su se doista odužili, ali izrazito sam zadovoljna što vas mogu obavijestiti da su svi radovi sada konačno dovršeni i da je u tijeku prijenos dokumentacije i opreme s dosadašnje lokacije u Besenghijevoj ulici br. 1“, rekla nam je Vesna Vedrina Fabris, voditeljica Područne službe Pazin HZZO-a.

 

U razdoblju od 1. lipnja do 31. kolovoza radno vrijeme za građane bit će od 7.00 do 15.00 sati, a u 1. rujna do 31. svibnja od 8.00 do 16,00 sati. Svi poslovi Ispostave - utvrđivanje statusa osigurane osobe; utvrđivanje prava na ortopedska i druga pomagala; obračun, kontrola i unos novčane naknade; dobrovoljno zdravstveno osiguranje; obračun, kontrola i unosi novčane naknade prema Zakonu o rodiljnim i roditeljskim potporama; unos izjave o izabranom doktoru; poslovi obveznog zdravstvenog osiguranja u skladu s međudržavnim ugovorima o socijalnom osiguranju te izdavanje potvrdi na zahtjev osigurane osobe, tj. sve usluge koje su pružane osiguranim osobama na lokaciju u Besenghijevoj ulici, nastaviti će se u novom poslovnom prostoru u Ulici Kačića Miošića br. 4.   

Vesna Vedrina Fabris

„Ispostava Pula Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u novom poslovnom prostoru biti će iskorak u kvaliteti usluge našim osiguranicima na području Grada Pule i njegove okolice, pa je tako posebna pažnja posvećena pristupačnosti osobama s invaliditetom, kako u pogledu osiguravanja dovoljnog broja prilagođenih i posebno obilježenih parkirnih mjesta, tako i u pogledu uređenja pristupnih puteva te samog unutrašnjeg uređenja prostora, a ugrađena je i induktivna petlja radi osoba sa slušnim aparatima, sve kako bi usluge Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje bile dostupne i osobama s invaliditetom u skladu s najvišim standardima u tom pogledu.

Veličina i opremljenost samog prostora u svakom pogledu nadilazi sve što smo u Puli ranije imali. 400 metara kvadratnih suvremeno opremljenog prostora u svakodnevnom radu omogućiti će učinkovitije poslovanje, a tu valja posebno istaknuti da će od sada liječničke preglede Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje provoditi u Puli u adekvatnim uvjetima.

Vodilo se računa i o radnicima Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, osiguravajući im moderno, ugodno i funkcionalno radno okruženje“, rekla nam je Vedrina Fabris. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa