donacija baby lasagne

Ravnatelji ustanova: 'Uljepšao nam je dan, predivna, velika gesta'

0
Foto: Milivoj Mijošek
Foto: Milivoj Mijošek

Baby Lasagna je odlučio proslijediti svoju nagradu od 50.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić" i Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC-a Zagreb, svakoj ustanovi po 25.000.

Prim.dr. Milivoj Novak, zamjenik ravnatelja KBC-a Zagreb, rekao je za 24 sata kako se radi o prekrasnoj gesti te se zahvalio mladom istarskom glazbeniku. 

"Za dva mjeseca u novim prostorima otvaramo Zavod za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica i s Markovim doniranim novcem ćemo sigurno nešto kupiti za taj odjel. Hvala mu od srca", poručio je dr. Novak, i sam specijalist pedijatrije. 

 

Marku je zahvalan i prof.dr. sc. Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj gdje se nalazi Zavod za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić".

"Dok je pjevao, svi smo navijali za Marka, a sada nam je pokazao i koliko je velik čovjek", rekao je Roić.

"Uljepšao nam je dan, predivna, velika gesta. Donacija nam puno znači i bit će iskorištena za liječenje i brigu o najmanjim onkološkim bolesnicima. Novac ćemo utrošiti na poboljšanje uvjeta njihovog boravka kod nas, i na samo liječenje, utvrdit ćemo prioritete", ističe Roić, vidno sretan zbog onoga što je Lasagna odlučio učiniti s novcem. 

Na kraju je otkrio da će Lasagnu svakako pozvati u posjet bolnici kad za to nađe vremena. 

"Bilo bi nam jako drago da dođe, nadam se da će uspjeti". 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa