Ragbi u Smoljancima: Arena pobijedila Lokomotivu

0
U drugom su poluvremenu igrači "Arene" konsolidirali redove i prešli u napad
U drugom su poluvremenu igrači "Arene" konsolidirali redove i prešli u napad

U Smoljancima kraj Svetvičenta, u nedjelju 3. ožujka, Ragbi klub "Arena" iz Pule ostvario je svoju prvu pobjedu u Prvenstvu Hrvatske. Dečki iz zagrebačke "Lokomotive" krenuli su u utakmicu čvrsto i na poluvrijeme otišli sa prednosti od 5 boda. Na početku drugog poluvremena nastavili su pogotkom i uspješnim pretvaranjem te došli do rezultata 0:12.

U drugom su poluvremenu igrači "Arene" konsolidirali redove i prešli u napad. Polaganja Vasića i Tomića te stopostotan učinak kapetana Marenkovića u pretvaranjima doveli su "Arenu" na dva boda prednosti pred "Lokomotivom" nekoliko minuta prije kraja utakmice.

Izvrsnom igrom u napadu i obrani pulski su ragbijaši uspjeli do kraja utakmice obraniti rezultat 14:12 u svoju korist. "Čestitke igračima Arene na prvoj pobjedi u prvenstvu! Nadam se da smo ovom pobjedom tek započeli i da ćemo u predstojećim utakmicama pokazati još bolju igru", rekao je trener "Arene" Perica Bajs.

Ovim putem također pozivamo sve zainteresirane dame da nam se jave radi osnivanja ženske ragbi ekipe na e- mail arena.rugby@gmail.com ili treneru na telefon 091/ 4975 201.


 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa